Huvudbild för Adapt to survive

Adapt to survive

- Se inspelningen av Göran Adléns livesända trendrapport 2021!


Röken ligger tät. Spänningen känns i luften. Den hoppingivande musiken inleder en nästan tre timmars lång framtidsspaning av Göran Adlén, en av Sveriges mest kända föreläsare och futurister, när han släpper sin artonde trendrapport Adapt to Survive.


Nu har alla chansen som missade föreläsningen och trendrapporten att se den. Och det allra bästa är att du kan se den om och om igen fram till 1 maj 2021. Du får också tillgång till alla de bilder som som Göran visar och du har möjlighet att nå honom med dina tankar på goran@adlen.nu. Det blir som live, men ändå inte. Vi vill du ska känna samma stämning som vi gjorde när vi sände detta den 27 januari i vår i Studio Adapt, som för dagen var inspirerad till en mystisk och spännande  klubblokal. Tror aldrig du har sett en studio med denna inramning tidigare.

Vi kan redan nu säga att det blir en hoppingivande föreläsning, en explosion av ny teknik och nya möjligheter, tankar om hur vi ska kunna skapa ett bättre samhälle och där vi mår bättre i pandemins fotspår.


Vi fick en fantastisk respons och kommentarerna var bland annat:

- ”Tack Göran för en briljant spaning! Kul, spännande och huvudet fullt av idéer”

- ”STORT tack för trendspaningen med Göran Adlén. Bra initiativ, bra innehåll, skickligt framfört och SNYGG inramning.”

- ”Mycket underhållande och tänkvärd föreställning”,

- ”Du är mid idol Göran! TACK!!!”, ”Toppentack och grym inspiration”,

- ”Du är så GRYM Göran! Tusen tack för din energi och dina trender! Nu är vi redo för 2021!!!”

- ”Stort tack Göran! Oerhört intressant som vanligt.”

- ”Tack! Grym studio/ljud/bild och innehåll”


Föreläsningen är som sagt nästan tre timmar lång och är i elva avsnitt och där du kan se hela som en lång ”inspirationsfilm” eller stanna upp efter varje avsnitt och reflektera och tänka hur det påverkar dig och din verksamhet. Vi lovar dig massor av inspiration.Om Trendrapporten 2021

När det omöjliga blev möjligt och det omöjliga normalt. År 2020 var året då inget blev som det varit förr. Det var året då världen förändrades. Vi förändrades. Allt förändrades. Men är det kanske så att vi trots allt är på väg mot en bättre värld? En annorlunda värld? Något nytt, något bättre? På väg mot en mänskligare värld? En kärleksfullare värld där det lilla betyder något extra? En värld där människorna är i fokus? 

Du får höra Görans tankar om vårt nya sätt att arbeta, konsumera, leva och vara. Nu handlar det om att tänka nytt. Det handlar om att våga ta beslut. För det blir inte som förr. Du måste agera nu. Inte sedan. För tänk på, att ett icke-beslut kan bli ditt livs sämsta beslut.

Göran Adlén är en av Sveriges mest kända föreläsare och framtidsspanare. Han har fått priser för sitt sätt att föreläsa vid ett flertal tillfällen. Han har fått pris för sina böcker. Han är energi. Han är hopp. Han är inspiration. Han är mästare på att leverera tankar och kunskap på ett underhållande och tänkvärt sätt.

Studio Adapt är pionjärer och visionärer, som har en passion, nyfikenhet och kompetensen att kunna höja de digitala sändningarna till nya nivåer. Med egna studios, erfarna tekniker och en förmåga att hela tiden tänka nytt, har Studio Adapt bara under de senaste nio månaderna levererat över 500 digitala sändningar från sina studios i Stockholm och Göteborg. 
Innehåll

  • När det omöjliga blev möjligt och det omöjliga normalt. Vad hände egentligen det osannolika 2020?

  • Hur blir det digitala ledarskapet i framtiden och vad händer när arbetsflexitarianerna invaderar arbetsplatserna?

  • Behövs verkligen butiker i framtiden och hur kommer vårt sätt att handla förändras?

  • Vad händer när världen blir äldre, kön får mindre betydelse och vi får en ny generation som tänker tvärtemot?

  • Hur kommer vi egentligen förändra vårt sätt att leva efter pandemin, om det nu blir något post corona?

  • Varför ska man satsa på att skapa en revolution och inte en affärsidé?

Och så blir det en hel del om när gratis blev en ny valuta och när företagen säljer minskad konsumtion och varför de nya kunderna inte tycker produkten för viktigast när de köper en produkt. Det blir en hel del om hur vi får ett lyckligare liv och hur hälsa och träning kan manipulera vår sinnesstämning. Och mycket mer.


Hur fungerar det?

1. Du köper biljett nedan

2. När du betalat biljetten skickas ett email till dig med en unik inloggningslänk för dig

3. Du loggar in i portalen och har fri tillgång till den fram till 1:a maj. Där kan du se sändningen och ladda ned Görans presentation.

 

Frågor?

Välkommen att kontakta oss för frågor eller funderingar:

Niklas Ahlberg - Studio Adapt Portalansvarig
Niklas@adapt.se
0709 - 43 12 06

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Onsdag 27 januari 2021, 11:00 - 22:00

Lägg till i min kalender

Digitalt event från Studio Adapt