Huvudbild för Swedish Beauty Awards

VÅRA PARTNERS

För oss handlar sponsring och partnerskap om samarbete och om att tillsammans hitta lösningar som förhöjer upplevelsen för våra olika målgrupper. 

Vi ser sponsring som den bästa relations- och associationsmarknadsföringen och vi skapar unika paketeringar utifrån sponsorernas behov och önskemål kopplat till våra möjligheter. 

Vi är stolta och glada över att få presentera följande samarbeten för Swedish Beauty Awards 2021.
ICON MIRROR 

Bästa sminkspegeln enligt Sveriges makeup-artister. Finns nu i fler än 500 skönhetssalonger i Europa.

Läs mer
STHLM RETAIL STAFF 

Bemanningsföretaget som har specialiserat sig mot skönhetsbranschen och som tillhandahåller förstklassig och professionell personal. En internationell aktör som är aktivt i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Läs mer
VOADY 

En komplett digital plattform med bokningssystem, kassaregister och mycket mer. Voady är Sveriges mest anpassade system för frisör- och skönhetsbranschen.

Läs merSHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation 

Den rikstäckande ideella föreningen som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket.

Läs merFRISÖRFÖRETAGARNA

Frisörföretagarna är en branch- och arbetsgivarorganisation som arbetar för ett sunt företagarklimat.  Med våra 4.500 medlemmar utgör vi Sveriges största frisörnätverk vilket gör oss till en stark röst mot politiker och beslutsfattare.

Som medlem får du exklusiva förmåner, tillgång till kostnadsfri rådgivning samt möjligheter till nätverkande både digitalt och på event över hela landet.

Dessutom är du med och stöttar arbetet för en bättre frisörbranch.

Läs mer


MIRATI  (EVENTPRODUCENT)

Mirati är byrån som har producerat och projektlett Swedish Beauty Awards de senaste 10 åren.

Miratis uppdrag är att bygga och stärka varumärken för framtiden genom kommunikation och upplevelser, kort sagt Brand Engagement & Brand Experience. Detta gör vi genom att engagera, motivera och skapa stolthet hos medarbetarna & kunder. Upplevelsekommunikation är ett överlägset verktyg och vår drivkraft och passion är att leverera på varumärkets löfte.


Läs merBALTHAZAR FILM  (FILMPRODUCENT)

Filmproduktionsbolaget med stor erfarenhet av produktion inom tv, teater samt eventvärlden och som producerar allt från reklamfilm, drama, dokumentärer och musikvideor till skönhetsgalor.

Läs mer