Huvudbild för Swedish Beauty Awards

Sveriges största Skönhetsgala blir digital - och alla är bjudna


Den 15 april slår Swedish Beauty Awards 2021 upp de digitala portarna. I år blir Sveriges största och mest prestigefulla skönhetsevent en livesänd gala – och alla beautyfantaster är inbjudna. Kosmetik- och hygienföretagen (KoHF) ser möjligheten i att fler ska få en inblick i skönhetsbranschen och ta del av medlemmarnas betydande initiativ och engagemang.

– Vi ser fram emot att välkomna alla som vill ta del och inspireras av branschens utveckling, säger Olof Holmer, VD på Kosmetik- och hygienföretagen.


Det blir en gala av helt ny rang där branschen och allmänheten skriver skönhetshistoria tillsammans! Under en fullspäckad livesändning på 60 minuter kommer gästerna att få ta del av trendspaningar, inspiration och storslagen underhållning. Genom det digitala eventet kan gästerna interagera på ett helt annat sätt än tidigare – genom chattforum, frågeställningar och tävlingar. Under kvällen presenteras årets nominerade produkter och vinnarna koras.


– Ledordet för årets gala är tillsammans. Vi ser det som en fantastisk möjlighet att kunna bjuda in alla som är intresserade av den värld som skönhetsbranschen innefattar. Branschen blandar livsviktiga hygienprodukter med flärd och glam samt högteknologi med subtila känslor. Dessutom bidrar den med många miljarder till Sveriges export. Vi är otroligt stolta över att arbeta inom den här branschen och ser fram emot att kunna lyfta våra medlemmars engagemang. Gästerna kommer att bjudas på en innovativ show, massor av glädje och kunskap!, avslutar Olof Holmer.