Huvudbild för Swedish Beauty Awards

Årets Jury - så här ser de ut och så här jobbar de


De är professionella, kunniga, oberoende och omutbara. Och så är de skönhetsnördar allihopa. Möt vår fantastiska jury!


Årets jury består av produktchefer, skönhetsredaktörer, frisörer, makeup-artister, inköpare, kategorichefer, toxikologer, specialistläkare, influencer, bloggare, trendspanare, journalister, skönhetsexperter, kvalitetsansvariga och riksorganisationsordföranden.


Vi kan inte ens räkna ut hur många år inom branschen som de har tillsammans, om vi plussar ihop det, men vi kan konstatera att erfarenhet och kompetens inom skönhet är den här juryns signum.


Alla jurymedlemmar får produkter som de skall testa skickade till sig. Sedan har de cirka tre månader på sig att prova igenom alla produkter hemma på sin kammare. Produkterna bedöms noggrant efter olika parametrar så som doft, användarvänlighet, att de lever upp till vad de lovar med mera. Efter testperioden skickas resultaten till KoHFs kansli där betygen sammanställs och räknas ihop. 


För att visa på ytterligare objektiv bedömning och att ingen kan favorisera någon speciell produkt eller varumärke stryks högsta och lägsta domarsiffran vid slutsammanställningen för respektive produkt. 


Alla produkter som nomineras genomgår sedan en granskning av KoHF s specialister innan de offentliggörs samt erhåller vår högt eftertraktade nomineringslogotyp.Läs mer om vår jury här.

Jury för Kosmetik 1 - Jury för Kosmetik 2 - Jury för Herr -  Jury för Hår