Huvudbild för Swedish Beauty Awards

I år når vi alla beautyfantaster - det här ingår i biljetten


Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik. Det är Sveriges enda oberoende branschtävling för skönhet som uppmärksammar och belönar de produkter som utmärkte sig mest under året som gått.


Den 15 april 2021 markerar en milstolpe i Swedish Beauty Awards historia. I år bjuder nämligen Sveriges största och mest prestigefulla skönhetsgala in alla beautyfantaster, även de som inte arbetar i branschen. Istället för att begränsas av pandemin så görs galan tillgänglig för ännu fler.


Med en glittrande och stjärnspäckad digital livegala når Swedish Beauty Awards fler än någonsin, vilket är helt rätt i tiden med tanke på att skönhetsintresset är rekordstort i Sverige!


- Vi ser det här som en fantastisk möjlighet, alla skall med! Tillsammans, som är ett av våra ledord för årets gala, säger mycket. Vi har nu verkligen möjlighet att tillsammans med alla skönhetsintresserade göra ett fantastiskt event och träffas. Förut har det funnits begränsningar i utrymme, tid eller pengar. Nu finns inget sådant. Vi ser verkligen fram emot att få bjuda in hela vår bransch, säger Madelaine Nordstrand, galageneral på Swedish Beauty Awards.


Det här ingår i biljetten som bara kostar 250 kronor:


Med din biljett deltar du i live-utlottningar av de nominerade produkterna samt spännande överraskningar från galans sponsorer.

  • Trendspaningar och skönhetstips från kända branschprofiler.
  • Unika glimtar från branschen inifrån.
  • Underhållning och artistuppträden.
  • Tillgång till livechatten.